Καΐσερλης Κώστας: Νικηταράς και Χατζημάρκος είναι διαχειριστές της μιζέριας μας

Καΐσερλης Κώστας: Νικηταράς και Χατζημάρκος είναι διαχειριστές της μιζέριας μας

Καΐσερλης Κώστας: Νικηταράς και Χατζημάρκος είναι διαχειριστές της μιζέριας μας

Έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης με το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ 2020 – 2030) την εντολή στον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο να μοιράσουν 10 ψωμιά στους 10 υπηκόους του!

Έλα όμως που οι υπήκοοι είχαν γίνει 20!

Τι έκαναν λοιπόν? Πανέξυπνοι όντας και οι δύο  και καλοί διαχειριστές τα έκοψαν στη μέση και τα μοίρασαν!!

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης δεν σκέφτηκε ότι τα ψωμιά θα είναι πάντα δέκα αλλά οι υπήκοοι θα αυξάνονται και επειδή είναι διαχειριστής και όχι πολιτικός και ηγέτης ενός πονεμένου λαού, αντί να επιβάλει στον δήμαρχο και στον περιφερειάρχη να οργώσουν το χωράφι, να σπείρουν σιτάρι, να το αλέσουν, να το ζυμώσουν, να το φουρνίσουν και να φτιάξουν περισσότερα ψωμιά, τους έδωσε εντολή να κόβουν το ψωμί που του δίνουν από το υστέρημα τους οι υπήκοοι και όποιος από τους υπηκόους του διαμαρτύρεται γιατί παίρνει λίγο, να βάζουν σε όλους τους υπηκόους πρόστιμα. Αυτά λέει το «ΕΣΔΑ 2020-2030»! Πάλι καλά που δεν τους έκοψε και την συνταγογράφηση!!   

Τσακώνονται λοιπόν οι κ.κ.  Νικηταράς και ο Χατζημάρκος ποιος, από που  και που θα θάβονται τα σκουπίδια στο Νότιο Αιγαίο  αντί να κάτσουν  και να σκεφτούν πως θα μειωθούν τα σκουπίδια που το ΕΣΔΑ 2020-2030 του κ. . Μητσοτάκη τους επιβάλλει να θάβουν μόνο το 10% του όγκου των σκουπιδιών μέχρι το 2030,  χωρίς να τους λέει πως, αλλά μόνο με πρόστιμα!!

Η πλάκα είναι ότι τσακώνονται για το μοίρασμα του ψωμιού από την μια οι κ.κ.  Ναβροζίδης,  Κρητικός και Σβύνου και από την άλλη κάποιοι αντιδήμαρχοι! Όλοι τους άσχετοι της ανακύκλωσης και εξαπτέρυγα των δύο εντολοδόχων του κ. πρωθυπουργού διαχειριστών!.

Το δυστύχημα όμως και το κακούργημα θα προσέθετα, είναι ότι τα πρόστιμα τα πληρώνουν οι συνήθεις ύποπτοι, δηλαδή οι υπήκοοι! Και η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι οι υπήκοοι που ήδη πληρώνουν τα πρόστιμα, βλέπουν τους διαχειριστές των σκουπιδιών που τσακώνονται και γελάνε, αδιαφορούν και κάποιοι λίγοι τσαντίζονται γιατί, ναι μεν, καταλαβαίνουν από περιβάλλον και μόλυνση, αλλά δεν τους είπαν για τα πρόστιμα.

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα αγαπητοί μου συμπατριώτες που σας την περιέγραψα γλαφυρά γιατί είμαστε στον ζεστό μήνα Αύγουστο ώστε να δροσιστείτε.

Κ. Καϊσερλης π. Δήμαρχος Κω. 

ADVERTORIALS