Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου - Δείτε τα θέματα

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου - Δείτε τα θέματα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

                                              

       Σας προσκαλούμε στην 8η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ Δήμου Κω την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12.00 μ.μ., η οποία κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα γίνει δια ΖΩΣΗΣ τηρούμενων όλων των εν ισχύι υγειονομικών μέτρων, με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Υποβολή τεχνικού δελτίου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος» 2021-2027 με τις ΔΕΥΑ Δήμου Κω, Ηρακλείου, Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης Λάρνακας και Λεμεσού στην κατεύθυνση ‘’Προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή με αποδοτική πράσινη ενέργεια και μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου.’’
  2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής, αξιολόγησης και βαθμολόγησης Τεχνικών Προσφορών για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: «Oριστική μελέτη για το έργο με τίτλο: Ενίσχυση υδροδότησης Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας από Ταμιευτήρα ‘ΜΙΑ’»
  3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Καταγραφή υδατικού δυναμικού και αποτύπωση υδατικών αναγκών με σκοπό τη διερεύνηση αξιοποίησης υβριδικού συστήματος με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) για την διαχείριση των υδατικών πόρων στο νησί της Κω»
  4. Έγκριση πρακτικών επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια καυσίμων»
  5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Μεταφορά νερού στη δεξαμενή «Κουφόϊ» λόγω των αυξημένων έκτακτων αναγκών υδροδότησης της περιοχής «Πολέμι» Κεφάλου».  
  6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την υπηρεσία «Αναλύσεις χημικών παραμέτρων πόσιμου νερού & λυμάτων»
  7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια υποβρύχιων αντλητικών συγκροτημάτων - υποβρύχιων ηλεκτροκινητήρων – αντλιών ακαθάρτων»
  8. Αναμόρφωση κωδικών του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έτους 2024.
  9. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης της με αρ. πρωτ. 4623/2-10-2023 σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών/ Ομάδα Β: Διάφορα οικοδομικά υλικά»
  10. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης της με αρ. πρωτ. 1109/11-03-2024 σύμβασης για την «Διενέργεια τακτικού ελέγχου της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω για την χρήση 2023» από τους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές.
  11. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Ανόρυξη τριών υδρογεωτρήσεων».
  12. Έγκριση παραλαβή υπηρεσιών για την «Διενέργεια τακτικού ελέγχου της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω για την χρήση 2022» από τους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές.
  13. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Επισκευή οχημάτων»
  14. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Επισκευή του αποφρακτικού με αρ. κυκλ. ΜΕ 73552 ΙΧ»
  15. Έγκριση δαπάνης και διαδικασίας ανάθεσης για την «Επισκευή του αποφρακτικού με αρ. κυκλ. ΜΕ 116798 ΙΧ»
  16. Αναπροσαρμογή χρηματικού ορίου εντολών πληρωμών e–banking ανά συναλλαγή των Τραπεζών Alpha Bank και Eurobank
  17. Έγκριση επαναπροκήρυξης της ΣΟΧ 2/2024 της ΔΕΥΑ Δήμου Κω.
  18. Αναπροσαρμογή μισθώματος ενός αγρού στη θέση «ΛΕΙΒΑΝΟΣ» του Δημοτικού Διαμερίσματος Αντιμάχειας του πρώην Δήμου Ηρακλειδών.
  19. Παράταση επαγγελματικής μίσθωσης ακινήτου με αρ.12419333/20-12-20 μισθωτηρίου συμβολαίου.
  20. Έγκριση μετακίνησης της Γενικής Διευθύντριας της ΔΕΥΑ Δήμου Κω στην Αθήνα για συμμετοχή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Προγραμματισμού και Χρηματοδοτήσεων της ΕΔΕΥΑ στην τεχνική συνάντηση της ΕΥΣΣΑΕ με κλιμάκιο των Jaspers
  21. Έγκριση παράταση απόσπασης του εργαζομένου της ΔΕΥΑ Καβάλας κ. Λάσκαρης Ιωακείμ του Χρήστου ειδικότητας Εργάτης Υ.Ε. στην Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑ Δήμου Κω
  22. Ορισμός δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Εφετείου Δωδεκανήσου κατά τη συζήτηση της από από 28/12/2021 Προσφυγή της εταιρείας ΙΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ και έγκριση δαπάνης αμοιβής του
  23. Βεβαίωση οφειλών στην Δ.Ο.Υ. ΚΩ
  24. Αιτήσεις δημοτών

     Εσωτ. Διανομή:     Γραφείο Διευθύντριας ΔΕΥΑΚ

               Τεχνικές Υπηρεσίες ΔΕΥΑΚ

                     Λογιστήριο ΔΕΥΑΚ    

                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ  

 

  

                                                                                   ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ

ADVERTORIALS