Γ. Χατζημάρκος για την έγκριση της ΣΒΑΑ Κω: Η τοξικότητα, ποτέ δεν επηρέασε ούτε την δουλειά μας, ούτε το βλέμμα μας, ούτε την προσήλωση μας στον στόχο και το αποτέλεσμα

Γ. Χατζημάρκος για την έγκριση της ΣΒΑΑ Κω: Η τοξικότητα, ποτέ δεν επηρέασε ούτε την δουλειά μας, ούτε το βλέμμα μας, ούτε την προσήλωση μας στον στόχο και το αποτέλεσμα

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, δήλωσε σχετικά με την έγκριση της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) πόλεως Κω (πατήστε εδώ):

 

«Με 20 έργα και 1 δράση κατάρτισης, συνολικού ύψους 9,6 εκ ευρώ, η πόλη της Κω έχει τη δυνατότητα να αναζωογονηθεί. Η ευκαιρία αυτή προσφέρθηκε στην Κω το 2022, οπότε και αποφασίσαμε να την συμπεριλάβουμε στις 4 πόλεις της Περιφέρειας μας που θα λάμβαναν  χρηματοδότηση για τον σκοπό αυτό.

Σήμερα, έχουμε την χαρά να υπογράφουμε την απόφαση έγκρισης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της πόλης της Κω, με συνολικό π/υ 10,6 εκ. ευρώ και χρηματοδότηση από τους Ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας μας στο ύψος των 9,6 εκ. ευρώ.

Και για την πικάντική πλευρά της πολιτικής, απαντάμε σε όσους απορούν: Η τοξικότητα, ποτέ δεν επηρέασε ούτε την δουλειά μας, ούτε το βλέμμα μας, ούτε την προσήλωση μας στον στόχο και το αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα χρόνια, αποδείξαμε ότι δεν επιτρέπουμε στις αποκλίνουσες συμπεριφορές να επηρεάσουν την κρίση μας. Γιατί, αυτό που μένει δεν είναι τα λόγια, αλλά οι θέσεις και οι αποφάσεις που εδράζονται στην λογική, το νόμο, τους κανόνες και την αλήθεια.

Η δουλειά είναι η απάντηση. Σε όλα.

Και εμείς σεβόμαστε την δουλειά και γι' αυτό την επιβραβεύουμε όταν την συναντάμε και βέβαια υπερασπιζόμαστε και την δική μας  με πάθος. Στους ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας μας, στηρίζουμε ελπίδες και όνειρα και εκπτώσεις σε αυτό δεν κάνουμε.»

 460608287_1068606771291743_6210376128980150737_n.jpg


ADVERTORIALS