Θ. Νικηταράς για Κ. Σβύνου: Ποια είναι αυτή, που θα μου πει εμένα, να αποχωρήσω από τον ενεργό πολιτικό στίβο; Ο τόπος χρειάζεται ομόνοια, συλλογικότητα, σύγκλιση, συμπόρευση

Θ. Νικηταράς για Κ. Σβύνου: Ποια είναι αυτή, που θα μου πει εμένα, να αποχωρήσω από τον ενεργό πολιτικό στίβο; Ο τόπος χρειάζεται ομόνοια, συλλογικότητα, σύγκλιση, συμπόρευση

Απάντηση στην Έπαρχο Κω - Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου, για τα όσα δήλωσε στη χθεσινή συνένευξη τύπου, με αφορμή την παρουσίαση της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Κω, έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

Ποια είναι αυτή, που θα μου πει εμένα, να αποχωρήσω από τον ενεργό πολιτικό στίβο; Nομιμοποιείται να το λέει και να με εγκαλεί επειδή δεν είπα λέει, ευχαριστώ στον περιφερειάρχη; Δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει το κείμενο που έλεγε ΠΕΠ, Περιφερειακό Πρόγραμμα.

Ακούστε, ο τόπος χρειάζεται ομόνοια, συλλογικότητα, σύγκλιση, συμπόρευση. Ο καθένας μπορεί να έχει κάτι στο μυαλό του και σχεδιάζοντας με βάση αυτό, να λέει ότι πρέπει να χτυπήσω τον δήμαρχο.

Λάθος πόρτα χτύπησε και λάθος άνθρωπο βρήκε για να βάλει εναντίον. Εγώ κοιτάζω, όπως σας είπα και σε μια άλλη συνέντευξη, τους πολίτες στα μάτια.

Όταν έφτασαν στις κάλπες οι Κώοι, είχαν δύο κάλπες. Η μια έλεγε Α΄ βαθμός και η άλλη Β΄ βαθμός. Για άλλον λόγο ψήφισε τον δήμαρχο, για άλλον λόγο ψήφισε την Έπαρχο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους. Για έναν λόγο όμως και τους δύο. Μια σύγκλιση η οποία λέει συγκεκριμένα πράγματα. Υπηρετείτε και ομονοείτε τους δημότες.

Εγώ λοιπόν αυτό, το έχω κάνει τρόπο ζωής. Είναι τρόπος ζωής. Έρχεται από το παρελθόν, με ακολουθεί στην πορεία μου εδώ, την θεσμική μου παρουσία και δεν πρόκειται να αποκλίνω. Δεν πρόκειται όμως να δεχτώ και καμία προσβολή, να μου υπαγορεύει τώρα ένας συνάδελφός μου, που θα έπρεπε να κάθεται δίπλα μου εδώ και να ανακοινώνουμε μαζί αυτό το φιλόδοξο πρόγραμμα, να μου λέει ότι πρέπει να αποσυρθώ από τον ενεργό στίβο.

Εάν θέλει να αποσυρθεί ή αν έχει άλλη επιλογή και είμαι εγώ εμπόδιο, είναι δικό της θέμα, δεν είναι δικό μου. Εγώ θα πορευτώ μαζί με τους δημότες μου και όπου οι δημότες πρέπει να δουν τον Δήμαρχο τους στην πρώτη γραμμή, όπου κι αν είναι αυτή, ο Δήμαρχος θα είναι πρώτος, πρώτος.

ADVERTORIALS