Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με την Υπουργό Εργασίας κα. Κεραμέως για τη στήριξη των εποχικών εργαζομένων στον τουρισμό και στην εστίαση

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με την Υπουργό Εργασίας κα. Κεραμέως για τη στήριξη των εποχικών εργαζομένων στον τουρισμό και στην εστίαση

«Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με την Υπουργό Εργασίας κα. Κεραμέως για τη στήριξη των εποχικών εργαζομένων στον τουρισμό και στην εστίαση»

Με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα. Νίκη Κεραμέως, είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, κ. Μάνος Κόνσολας.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η επέκταση της εισοδηματικής στήριξης των εποχικών εργαζομένων στον τουρισμό και στην εστίαση και για τους μήνες που δεν καλύπτονται από το επίδομα ανεργίας.

Όπως ανέφερε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, η αύξηση του ενεργειακού κόστους, αλλά και του κόστους ζωής, συμπιέζει οικονομικά τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό και στην εστίαση, γεγονός που επιβάλλει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να αναζητηθεί τρόπος για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας πέραν των τριών μηνών.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα. Κεραμέως, χαρακτήρισε εύλογη την πρόταση του κ. Κόνσολα και τόνισε ότι στο πλαίσιο του σχεδιασμού της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης αναζητούνται τρόποι εισοδηματικής κάλυψης των εποχικά εργαζομένων στον τουρισμό και στην εστίαση για την περίοδο που δεν εργάζονται.

ADVERTORIALS