Χ. Ναβροζίδης: " Όταν αντί να ζητήσεις συγνώμη απαντάς «το έχω ξανακάνει», τότε εκτός από παγιδευμένος είσαι και επικίνδυνος"  

Χ. Ναβροζίδης: " Όταν αντί να ζητήσεις συγνώμη απαντάς «το έχω ξανακάνει», τότε εκτός από παγιδευμένος είσαι και επικίνδυνος"  
 
 
Οταν αντί να ζητήσεις συγνώμη απαντάς «το έχω ξανακάνει», τότε εκτός από παγιδευμένος είσαι και επικίνδυνος.
Πότε δεν με ενόχλησαν τα θρησκευτικά πιστεύω του κάθε ανθρώπου και βεβαίως ποτέ δεν με ενόχλησε η Εθνικότητα του κάθε άνθρωπου. 
Η φωτογραφία σου ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΩ με τον σφαγέα των προγόνων μας Μουσταφά Κεμάλ και μάλιστα δις όπως πληροφορούμαι σήμερα (αφού είχες φωτογραφηθεί και παλαιότερα), δεν είναι εικόνα για εμάς φιλική, τα άλλα είναι μια ιστορία του αρρωστημένου σου μυαλού, σου προτείνω να το καθαρίσεις και να σταματήσεις να δολοφονείς χαρακτήρες!!!
Κάνεις αναφορά στην Πολιτική μου ιδιότητα καθότι γνωστός για τις εμμονές και το εγώ σου δεν μπορείς να αποδεχτείς ποτέ κανένα σου λάθος (σου δείξαμε τον σωστό δρόμο). Είσαι νικημένος από τον εγωισμό σου, έχεις ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας και του πανικού.
Πολιτικός άνδρας που το συγνώμη δεν μπορεί να το ψελλίσει και ως άλλος "Βασιλάκης Καΐλας" επιδίδεται σε προσωπικές επιθέσεις είναι τουλάχιστον λίγος. 
Σου επιστρέφω τα πάντα. 
Οφείλω να υπερασπιστώ το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Κω, που σήμερα έλαβε ξεκάθαρη απόφαση να τοποθετηθεί, όπως τοποθετήθηκε σε κάθε ανάλογη περίπτωση (που έγινε αντιληπτή) στο παρελθόν, απέναντι σε Μέλη οποιασδήποτε κυβέρνησης!!!
Επαναλαμβάνω για το ψύχραιμο κοινό, η φιλία των λαών χτίζεται πάνω στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη και όχι στα χαμόγελα μπροστά στον σφαγέα των παππούδων μας. Διαφορετικά θα περιμένουμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη.
Όσο για την περιφορά της Ελληνικής Σημαίας, ελπίζω να μην ζητήσεις και υποδοχή ήρωα κατά την επιστροφή. 
Υ/Γ:Και αφού ο οργανισμός σου ζητάει πολιτικό σχόλιο.
Ίσως το διήμερο που αφιέρωσες εκεί να ήταν πολύτιμο για την επεξεργασία ενός φακέλου για το Νέο Νοσοκομείο στο νησί του Ιπποκράτη, αλλά εδώ φαίνεται πως θα περιμένουμε χρόνια για να βρει ο 
Ιπποκράτης το «φως» του!!!
Πάρε τον χρόνο σου...
Ναβροζίδης Χαράλαμπος
 
gallery_21b8920149ba83f7873db80ebc55fc3d.jpg
 
 
 
gallery_14d15e4c50a38ee53c0a1b0e31819f46.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ADVERTORIALS