Χατζημάρκος: Έχω ψευδή βεβαίωση του Δημάρχου Κω στο χρηματοκιβώτιο μου. Νικηταράς: Να τη δώσεις στη δημοσιότητα. ΒΙΝΤΕΟ

Χατζημάρκος: Έχω ψευδή βεβαίωση του Δημάρχου Κω στο χρηματοκιβώτιο μου. Νικηταράς: Να τη δώσεις στη δημοσιότητα. ΒΙΝΤΕΟ

Νέα κόντρα Νικηταρά - Χατζημάρκου, αυτή τη φορά στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Μεταξύ των όσων ειπώθηκαν αξίζει να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε ότι στον ΦΟΔΣΑ κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των πρωτοκόλλων παράδοσης - παραλαβής, ο κ. Νικηταράς παρέδωσε μια ψευδή βεβαίωση, με τον κ. Χατζημάρκο να δηλώνει ότι ζήτησε από τους συνεργάτες του να πάρουν αυτή τη ψευδή βεβαίωση από το αρχείο του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου και να του την δώσουν έτσι ώστε να τη φυλάξει στο συρτάρι του, χωρίς να ειπωθεί τίποτα ποτέ και πουθενά όπως τόνισε.

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς απαντώντας στον κ. Χατζημάρκο ζήτησε να τη δημοσιοποιήσει και να την ενεχυριάσει στον πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, τονίζοντας ότι δεν θέλει να ακούγονται μομφές στο όνομα της προστασίας του, με τον κ. Χατζημάρκο να απαντάει ότι αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου θα δώσει τη βεβαίωση στην οποία αναφέρεται στη δημοσιότητα, όπως ζήτησε ο κ. Νικηταράς.

Δείτε παρακάτω τον διάλογο στο σχετικό βίντεο από το 2:50:40

ADVERTORIALS