Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Γάλλων δημοσιογράφων

Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Γάλλων δημοσιογράφων

«Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Γάλλων δημοσιογράφων».

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ Γαλλίας, οργάνωσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εμπειριών από 01/06 έως και 03/06 για Γάλλους δημοσιογράφους.

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους:

  1. Anne-Flore Hervé, με έδρα το Παρίσι, από τη γαλλική εφημερίδα Ouest-France, 1η εφημερίδα περιφερειακού Τύπου στη Γαλλία και 5η σε πανεθνικό επίπεδο, με κυκλοφορία 615.961 αντίτυπα και 2.075.000 αναγνώστες και το ειδησεογραφικό site της εφημερίδας με 15.000.449 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.
  2. Antoine Declety, με έδρα τη Νάντη, από τη γαλλική εφημερίδα Le Télégramme, που καλύπτει εθνικές και περιφερειακές ειδήσεις της περιοχής της Βρετάνης, με κυκλοφορία 176.733 αντίτυπα και αναγνωσιμότητα 605.000 άτομα. Ομοίως, διαδικτυακά καταγράφει 3.525.198 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.
  3. 3. Την ταξιδιωτική συντάκτρια κα Fabienne Ullmann, με έδρα τη Νάντη, από το Elle Nantes, ένθετο του εβδομαδιαίου γυναικείου περιοδικού Elle που ασχολείται με το lifestyle, την κουλτούρα, τα ταξίδια, τη μόδα, τη διακόσμηση, με διάσημους ανθρώπους κλπ. και βγαίνει με έξτρα σελίδες για την περιοχή της Νάντης. Κυκλοφορεί σε 236.504 αντίτυπα και έχει 1.253.887 αναγνώστες. Οι μοναδικοί επισκέπτες της ιστοσελίδας του Μέσου είναι 8.593.730 μηνιαίως.
  4. τον Matthieu Degrave εκπρόσωπο του γαλλικού αερομεταφορέα Transavia και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Press. Την δημοσιογραφική αποστολή συνόδευσε εκπρόσωπος του Ε.Ο.Τ. Γαλλίας.

Για την επιτυχία αυτού του προγράμματος ο Δήμος Κω και το γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, εκφράζουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους, στους επιχειρηματίες και στους επαγγελματίες που συνέβαλαν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς!

 

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:

  1. Την οικογένεια Χριστοδουλίδη και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο «Gaia Garden» στην πόλη για την δωρεάν διαμονή.
  2. Τον κ. Θεοδόση Διακογιάννη για την περιήγηση στο Aσκληπιείο και στο ΔΙΙΚ.
  3. Την εταιρεία «Odysseas Travel» για την δωρεάν παραχώρηση minivan με οδηγό για τις μετακινήσεις τους.
  4. Την κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου από το Κτήμα «Ακράνη» και την κα Διονυσία Ανθούλη από το Μελισσοκομείο «Μέλισσα» στην Κέφαλο, για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.
  5. Τoυς ιδιοκτήτες των εστιατορίων: κ. Βασίλη Μανιά από το εστιατόριο «Λοφάκι», τον κ. Μάνο Παπακωνσταντίνου από το εστιατόριο «Broadway» στην πόλη, τον κ. Γαβριήλ Καραθωμά από το εστιατόριο «Paron» στο Τιγκάκι, την κα Γεωργία Βαβίθη από το εστιατόριο «Μylotopi» στην Κέφαλο, και τον κ. Νίκο Παπακωνσταντίνου από το εστιατόριο «ΩΡΟΜΕΔΩΝ» στη Ζιά, για την δωρεάν διάθεση γευμάτων.
  6. Τα τοπικά Μ.Μ.Ε.
ADVERTORIALS