Αυτό θα είναι το περίπτερο του Δήμου Κω στην τουριστική έκθεση στο Βερολίνο - Οι παρουσίες και οι χορηγίες

Αυτό θα είναι το περίπτερο του Δήμου Κω στην τουριστική έκθεση στο Βερολίνο - Οι παρουσίες και οι χορηγίες

Με περίπτερο 86 τετραγωνικών μέτρων θα πάρει μέρος ο Δήμος Κω στην Έκθεση Τουρισμού ITB BERLIN 2025, η οποία θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου, στο Βερολίνο.

Το περίπτερο θα τοποθετηθεί σε κεντρική θέση στον εκθεσιακό χώρο με ανοιχτή πρόσβαση από τις 3 πλευρές του και θα περιλαμβάνει χώρους για συναντήσεις, ψηφιακές οθόνες για την προβολή πολυμέσων και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την παρουσίαση των τουριστικών πόρων του Δήμου Κω.

Το κόστος ανέρχεται στα 26.665 ευρώ και θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του ΚΩΑΝ ΑΕ.

 Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-22 084013.png

Το σχεδιάγραμμα του περιπτέρου

Το ''παρών'' θα δώσει και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος μαζί με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Ματίνα Βουκελάτου - Χριστοδουλίδη, θα έχουν επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού.

Το ''παρών'' θα δώσει κανονικά και ο Διευθυντής του τουριστικού τμήματος της ΚΩΑΝ κ. Πέτρος Πικιώνης. 

Αναμένεται να δούμε ποια θα είναι τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο το έχει μισθώσει ο ΚΩΑΝ με σύμβαση την οποία έχει κάνει με τη διοργανώτρια εταιρεία Messe Berlin GmbH.

Να τονίσουμε ακόμα ότι επιχειρηματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην Κω, θα έχουν δικό τους χώρο εντός του περιπτέρου, πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο στoν ΚΩΑΝ, ως χορηγία.

ADVERTORIALS