Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής και τ.Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης. Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς καθώς και με κομματικά στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Γιώργου Νικητιάδη με το Δήμαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Μαστροκούκο τέθηκαν τα σημαντικά ζητήματα τα οποία απασχολούν το νησί με πρωτεύοντα αυτό του αιγιαλού και της διαχείρισης των απορριμμάτων καθώς επίσης και της τουριστικής ανάπτυξης. Η Κάλυμνος έχει μία σειρά συγκριτικών πλεονεκτημάτων στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ό7πως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα υπάρξει πλήρης κοινοβουλευτική στήριξη από την πλευρά του κ. Νικητιάδη σε θέματα ανάπτυξης της Καλύμνου.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Βουρουξάκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μηκέ Ζηρούνη και την υποψήφια Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Γαλαβά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το θέμα του συντονισμού εν όψει ευρωεκλογών, έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να πετύχει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου.

ADVERTORIALS