Guess… ποια είναι τα πιο στιλάτα items!

Guess… ποια είναι τα πιο στιλάτα items!

Guess… ποια είναι τα πιο στιλάτα items!

Guess παπούτσια γυναικεία για κάθε σύγχρονη γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της, χωρίς να θυσιάζει ούτε ίχνος από την άνεσή της! Στο Haris Accessories θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Λευκά ή μαύρα sneakers για καθημερινή άνεση, μοντέρνα μποτάκια, κομψά χαμηλά ή ψηλά πέδιλα για κάθε περίσταση και άλλα πολλά, σας περιμένουν σε μεγάλες προσφορές. Όλα τους ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και την κομψότητά τους και συνδυάζονται άψογα με κάθε outfit. Επιλέξτε εκείνα που ταιριάζουν στο στιλ και στις ανάγκες σας και απολαύστε βήματα ανώτερου… στιλ!

Guess τσαντάκια ανδρικά, για extra άνεση κάθε μέρα!

Τα Guess ανδρικά τσαντάκια, αποτελούν τέλεια επιλογή για τον άνδρα που θέλει άνεση από το πρωί έως το βράδυ! Είτε πρόκειται για ανδρικές τσάντες χιαστί, είτε για backpack, στο Haris Accessories, θα τα βρείτε σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Όλα τους πρακτικά και ευρύχωρα, με πολλαπλές θήκες για μεγαλύτερη ευελιξία και οργάνωση, σας περιμένουν με ένα click στις καλύτερες τιμές! Κι αν κάνετε την εγγραφή σας, κερδίζετε αυτομάτως 15% έκπτωση!

Guess γυναικεία πορτοφόλια που συνδυάζουν λειτουργικότητα και στιλ!

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-05-01 081125.png

Τα Guess γυναικεία πορτοφόλια αντανακλούν με τον καλύτερο τρόπο την προσωπική αισθητική, αλλά και τις ανάγκη σας για ποιότητα και λειτουργικότητα. Στο Haris Accessories θα βρείτε μικρά και μεγάλα, για κέρματα, κάρτες ή με χώρο για ταυτότητα, προκειμένου να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει Μαύρα, κόκκινα, ταμπά, με χρωματιστές λεπτομέρειες και άλλα σχέδια ή χωρίς, σας περιμένουν για να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το harisaccessories.gr και αποκτήστε με ένα click το πορτοφόλι που θα έχετε για πάντα και παντού μαζί σας!

ADVERTORIALS