Τι χρειάζεστε για έναν ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο;

Τι χρειάζεστε για έναν ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο;

Τι χρειάζεστε για έναν ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο;

 

Στις γυναικείες πυτζάμες της Minerva, η άνεση συναντάει το στυλ, χειμώνα-καλοκαίρι! Τόσο οι χειμερινές όσο και οι θερινές συλλογές, είναι σχεδιασμένες με βάση τις τελευταίες τάσεις της μόδας και με στόχο να ικανοποιούν κάθε γυναικεία ανάγκη. Από 100% βαμβάκι, TENCEL™ Modal και βελούδο για τις κρύες μέρες και από ελαφριά πανιά για τις ζεστές, προσφέρουν άνεση κάθε στιγμή της ημέρας. Εξερευνήστε τις συλλογές, επιλέξτε τα prints και τα χρώματα της αρεσκείας σας και απολαύστε τις νύχτες σας με στυλ. Κι αν αναζητάτε πυτζάμες για όλη την οικογένεια, σας περιμένει η κατηγορία Family Edition!

Ανδρικές πιτζάμες για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης!

Οι ανδρικές πιτζάμες, από κλασικές με κουμπιά έως μοντέρνες με prints, είναι ιδανικές για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Χειμωνιάτικες, 100% βαμβακερές ή από punto di roma, φούτερ και βελούδο, αλλά και καλοκαιρινές, με ελαφριά πανιά, άνετες γραμμές και ποικιλία χρωμάτων, σας περιμένουν στην πλούσια συλλογή της Minerva. Ανακαλύψτε εκείνες που ικανοποιούν τις ανάγκες και το γούστο σας και αποκτήστε τις στις καλύτερες τιμές!

Σατέν πιτζάμες, για extra αίσθηση πολυτέλειας!

 Στιγμιότυπο οθόνης 2024-05-01 081330.png

Οι σατέν πιτζάμες φιλοξενούνται στη συλλογή Exclusive της Minerva και είναι διαθέσιμες σε ρόμπα, νυχτικό ή και σε σετ. Επιλέξτε μεμονωμένα κομμάτια και δημιουργήστε το mix n’ match αποτέλεσμα που σας ταιριάζει ή προτιμήστε ένα ολοκληρωμένο σετ! Όποιο κι αν επιλέξετε, διακρίνεται άλλωστε για την ποιότητα, την άψογη εφαρμογή και την άνεση. Επισκεφθείτε σήμερα το minerva.gr, επωφεληθείτε από τη διαχρονική ποιότητα, τις προσιτές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση και αποκτήστε τις πιτζάμες που θα σας χαρίσουν τον πιο ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο!

ADVERTORIALS