Τα Κρεβάτια Που Θα Διαμορφώσουν Τους Πιο Άνετους Και Καλαίσθητους Χώρους Είναι Εδώ

Τα Κρεβάτια Που Θα Διαμορφώσουν Τους Πιο Άνετους Και Καλαίσθητους Χώρους Είναι Εδώ

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί εκ των πραγμάτων τον πιο προσωπικό χώρο ενός σπιτιού. Η κρεβατοκάμαρα είναι το δωμάτιο στο οποίο μπορούμε να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε, γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαμόρφωσή της.

Στην Istikbal Kimerland βρίσκουμε κρεβάτια όλων των διαστάσεων, σε ποικιλία από κλασικά και μοντέρνα σχέδια, που μας βοηθούν να μεταμορφώνουμε τους χώρους μας από κάθε άποψη. Το κρεβάτι άλλωστε είναι το κεντρικό έπιπλο της κρεβατοκάμαρας, οπότε η επιλογή του πραγματικά καθορίζει τη συνολική διακόσμηση!

Αναζητήστε το ιδανικό μονό κρεβάτι

Τα μονά κρεβάτια της κορυφαίας εταιρείας είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και άνετα, χάρη στα άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής τους. Αν χρειάζεστε ένα μονό κρεβάτι, για το φοιτητικό σπίτι ή τον ξενώνα για παράδειγμα, με πρακτικό αποθηκευτικό χώρο, τότε αυτή η συλλογή απευθύνεται σε εσάς.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-05-01 081533.png

Κρεβάτι Μονό Lena S.

 

Διπλά και υπέρδιπλα κρεβάτια ξεχωριστού design

Τα διπλά και υπέρδιπλα κρεβάτια της εταιρείας θα ξεπεράσουν κάθε σας προσδοκία. Η μοναδική κατασκευή τους για ασύγκριτη αντοχή στον χρόνο και τα αλέκιαστα και μαλακά υφάσματα στο κεφαλάρι για την πιο άνετη εμπειρία χαλάρωσης είναι δύο μόνο από τα χαρακτηριστικά τους που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

 Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-05-01_081538.png

Κρεβάτι Υπέρδιπλο Elizya.

 

Ημίδιπλα κρεβάτια με χώρο αποθήκευσης

Τα ημίδιπλα κρεβάτια της υπέροχης συλλογής μας περιμένουν με αποθηκευτικό χώρο, που πάντα αποδεικνύεται «σωτήριος», σε υπέροχες αποχρώσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο «απαιτητικές» ανάγκες μας. Με την ποιότητα και την καλαισθησία που χαρακτηρίζουν την κορυφαία εταιρεία, όποιο κρεβάτι της και αν επιλέξετε θα έχετε πάρει τη σωστή απόφαση.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-05-01 081543.png

Κρεβάτι Ημίδιπλο Connect.

 

Περιηγηθείτε στο istikbalkimerland.gr, ανακαλύψτε το ιδανικό μονό, διπλό, υπέρδιπλο ή ημίδιπλο κρεβάτι για το υπνοδωμάτιό σας ή το guest room και απογειώστε την άνεση, τη λειτουργικότητα και τη διακόσμηση!

 

ADVERTORIALS