Μάθε Τα Πάντα Για Τη Β-Χοριακή Και Το Υπερηχογράφημα Β’ Επιπέδου

Μάθε Τα Πάντα Για Τη Β-Χοριακή Και Το Υπερηχογράφημα Β’ Επιπέδου

Η στιγμή που επαληθεύεται μια εγκυμοσύνη αποτελεί κατά κανόνα μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι. Για τον λόγο αυτό, εκτός από τα τεστ εγκυμοσύνης που πάντα είναι το πρώτο βήμα, υπάρχει η εξέταση της β-χοριακής, καθώς και μια σειρά από σημαντικές εξετάσεις για την πορεία της εγκυμοσύνης, όπως το υπερηχογράφημα β’ επιπέδου.

Τι είναι η εξέταση β-χοριακής και γιατί να την κάνεις;

Η β-χοριακή ή β-χοριακή γοναδοτροπίνη, όπως είναι ολόκληρη η ονομασία της, είναι μια ορμόνη που παράγεται φυσικά στο σώμα της γυναίκας από τη στιγμή που το έμβρυο εμφυτεύεται στη μήτρα της.

Αυτή η εξέταση συστήνεται ώστε το αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης να είναι απολύτως ασφαλές, χωρίς τα ενδεχόμενα περιθώρια λάθους που αφήνει ένα τεστ εγκυμοσύνης του εμπορίου. Ακόμα, κάνοντας την εξέταση, θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα της τιμής της β-χοριακής, η οποία ανεβαίνει και κατεβαίνει ανάλογα με την εβδομάδα.

Γιατί σου είναι απαραίτητος ο υπέρηχος β’ τριμήνου;

Μεταξύ της 20ής και 23ης εβδομάδας της κύησης μπορείς να μάθεις τα πάντα σχετικά με την ανατομία του εμβρύου, αλλά και το φύλο του. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, είναι και το κατάλληλο διάστημα για να ανιχνευθούν έμβρυα με σύνδρομο Down και να μετρηθεί ο τράχηλος, ώστε να μπορεί να είναι σαφέστερο αν υπάρχει πιθανότητα πρόωρου τοκετού.

Οι πολύ σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να δώσει η συγκεκριμένη εξέταση και η εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία που ακολουθείται από έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση στον προγεννητικό έλεγχο κάνουν την απόφαση για τη διενέργεια του υπερήχου β’ τριμήνου την πιο εύκολη απόφαση.

 

ADVERTORIALS