Μαροκινός ο δράστης που μαχαίρωσε 5 φορές τον Παλαιστίνιο στο Πυλί. Πως έγινε το περιστατικό - Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Μαροκινός ο δράστης που μαχαίρωσε 5 φορές τον Παλαιστίνιο στο Πυλί. Πως έγινε το περιστατικό - Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

30χρονος Μαροκινός ήταν ο δράστης ο οποίος μαχαίρωσε 5 φορές 26χρονο Παλαιστίνιο το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου στο Πυλί. Εκτός από τον Μαροκινό συνελήφθη και 25χρονη με καταγωγή από την Αλγερία, για υπόθαλψη.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης ο Μαροκινός μαχαίρωσε 5 φορές τον Παλαιστίνιο. Συγκεκριμένα τον μαχαίρωσε κάτω από το αριστερό αυτί, στο αριστερό μέρος της πλάτης του, στο αριστερό του χέρι, δίπλα στην καρδιά του και στον αριστερό μηρό.

Ο Παλαιστίνιος ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά, περπάτησε από το μέρος όπου έγινε το περιστατικό (κοντά στον Άγιο Γεώργιο) και έφτασε στον κεντρικό δρόμο του Πυλίου, ζητώντας βοήθεια.

Περίπου δύο ώρες μετά το περιστατικό και ενώ αστυνομικοί αναζητούσαν τον δράστη, εντόπισαν τον Μαροκινό στην παιδική χαρά που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου έγινε το περιστατικό. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο του άνδρα, διαπιστώνοντας ότι στα ρούχα του και στις παντόφλες του είχε κηλίδες αίματος, ενώ κάνοντας έρευνα και στην παιδική χαρά, βρήκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι το οποίο είχε αίμα πάνω του.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε σκοπό να σκοτώσει τον Παλαιστίνιο, αγοράζοντας αναδιπλούμενο μαχαίρι από μαγαζί στο Πυλί, λίγα λεπτά πριν επιτεθεί στον άνδρα.

Ακόμα συνελήφθη και η 25χρονη από την Αλγερία για υπόθαλψη, καθώς προσπάθησε να κρύψει το μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Παλαιστίνιος είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου.

*Φωτογραφία αρχείου

ADVERTORIALS