Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου: ''Είμαστε ευχαριστημένοι με την προσωρινή λύση. Ανυπομονούμε να γυρίσουμε στο ΑΖΙΛΟ''

Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου: ''Είμαστε ευχαριστημένοι με την προσωρινή λύση. Ανυπομονούμε να γυρίσουμε στο ΑΖΙΛΟ''

Στο kosnews24 μίλησε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω, μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, ότι το κουδούνι για τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου, θα χτυπήσει για αυτή τη σχολική χρονιά, στο κτίριο όπου στεγαζόταν μέχρι πρότινος η ΚΩΑΝ, επί της Εθνικής Αντιστάσεως.

Η κ. Ερατώ Χελιδώνη-Αγαπητού, δήλωσε αρκετά ευχαριστημένη με τη λύση που πρότεινε η Δημοτική Αρχή, πρώτα από όλα γιατί το σχολείο θα λειτουργήσει τις πρωινές ώρες, αφού όπως δήλωσε κανείς εκ των γονέων δεν επιθυμούσε τα παιδιά να κάνουν απογευματινά μαθήματα.

« Ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του τρίτου δημοτικού σχολείου, θέλω να σας πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένη με τη λύση που μας πρότεινε η  δημοτική αρχή. Πρόκειται για μία λύση όπου σε αυτό το κτίριο το σχολείο μας θα έχει πρωινή λειτουργία και όχι απογευματινή όπως όλοι φοβόμασταν.»

Ακόμα τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν επρόκειτο να συμφωνήσουν σε κάποια πρόταση που δεν θα ήταν συμφέρουσα  για τους μαθητές, με την ίδια να αναφέρει ότι στο σχολείο θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές μέχρι να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

« Το κτίριο θα χρειαστεί κάποιες αλλαγές και μετατροπές για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τα μαθήματα. Ακόμα πρέπει να γίνει και διαμόρφωση του διπλανού οικοπέδου ώστε να μπορούν να προαυλίζονται τα 110 παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο σχολείο. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι καλά, με όλους μας όμως να ανυπομονούμε να γυρίσουμε πίσω στο σχολείο μας το ΑΖΙΛΟ».

ADVERTORIALS