Κ. Χατζηεμμανουήλ στο kosnews24: Τα νέα παιδιά να έρχονται στο στάδιο, να προπονούνται, να γίνονται αθλητές

Κ. Χατζηεμμανουήλ στο kosnews24: Τα νέα παιδιά να έρχονται στο στάδιο, να προπονούνται, να γίνονται αθλητές

Λίγα λεπτά μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζήεμμανουήλ, Θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τη ζωή, αφού η αγάπη του για τον αθλητισμό, η δίψα του για τη ζωή και το ταμπεραμέντο του σε εμπνέουν να μην τα παρατάς.

Ο βετεράνος αθλητής, μίλησε στο kosnews24 για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό τονίζοντας ότι ξεκίνησε το στίβο σε μεγάλη ηλικία, βλέποντας συνομήλικους του τότε, σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Κω πριν από χρόνια. Παραδίδοντας μαθήματα στους νεότερους και με τη φράση « πάω στα στάδια… τους παίρνω 5 -5 χρυσά και φεύγω», αναφέρθηκε στην νέα γενιά ενώ δεν παρέλειψε να τους παροτρύνει να ασχοληθούν με την αθλητισμό και γιατί όχι να γίνουν καλύτεροι και από εκείνον.


« Μεγαλύτερες επιτυχίες απ’ αυτές που έχω κάνει δεν γίνονται, όταν σπάει κάνεις τρία παγκόσμια ρεκόρ σε δύο μέρες. Κανείς παγκοσμίως δεν έχει πετύχει αυτό που έχω πετύχει εγώ» είπε ενώ συνέχισε λέγοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να τα παρατήσει.


Εν συνέχεια στην κάμερα μίλησε και ο προπονητής του, ο κ. Στέργος Χατζηστέργος ο οποίος αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα που θα πάρει μέρος ο κ. Χατζηεμμανουήλ, που θα είναι στην Αμερική για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα παγκόσμια ρεκόρ τα οποία κατέρριψε ο βετεράνος αθλητής στην ηλικία άνω των 90 ετών.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.  

ADVERTORIALS