Καΐσερλης σε Νικηταρά: θεωρείς ότι πρέπει να κρύψεις κάποιες αλήθειες γιατί υπάρχει κίνδυνος να υποστείς συνέπειες

Καΐσερλης σε Νικηταρά: θεωρείς ότι πρέπει να κρύψεις κάποιες αλήθειες γιατί υπάρχει κίνδυνος να υποστείς συνέπειες

Το σχόλιο του Κώστα Καΐσερλη αναφορικά με την τοποθέτηση του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά κατά τη διάρκεια της χθεσινής δημόσιας συζήτησης του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση, που πραγματοποιήθηκε στο ΧΑΝΙ (πατήστε εδώ).

Ο κ. Καΐσερλης δήλωσε χαρακτηριστικά:

''Η τοπική ηγεσία οφείλει να διαπιστώσει το ότι είναι σε ύπνωση αυτή η κοινωνία και να την ξυπνήσει και σήμερα για πρώτη φορά ακούω δημόσια τον Θεοδόση να μιλάει για την ωμή πραγματικότητα της κατάστασης που βρίσκεται η τοπική αυτοδιοίκηση, ο δήμος.

Δεν λέμε τις αλήθειες στους πολίτες, οι πολίτες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους, εάν πούμε την πραγματική αλήθεια, της εικόνας της αυτοδιοίκησης, και δεν φοβηθούμε τον περιφερειάρχη και δεν φοβηθούμε τον κάθε υπουργό, Θεοδόση να είσαι βέβαιος και το έχουμε γράψει δεκάδες φορές αλλά ίσως δεν το καταλαβαίνεις, ότι θα ήσουν ένας πραγματικός ηγέτης αυτής της κοινωνίας.

Η κοινωνία περιμένει αλήθειες, αλλά οι αλήθειες ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι πονάνε και εσύ υπηρετώντας το νησί μας θεωρείς ότι πρέπει να κρύψεις κάποιες αλήθειες γιατί υπάρχει κίνδυνος να υποστείς συνέπειες, αυτή είναι η πραγματικότητα για μένα, έτσι το έζησα όλα αυτά τα χρόνια, πες αλήθεια στην κοινωνία, ότι σε έχουν δέσει χειροπόδαρα όχι μόνο εσένα, όλους τους δήμους της χώρας, ότι ο περιφερειάρχης είναι το δεξί χέρι του Πρωθυπουργού, ότι είναι ο Δερβέναγας, είναι ο αφέντης αυτής της τοπικής κοινωνίας.

Αν το πεις κι αν σηκώσεις το ανάστημα, όχι το δικό σου που είναι υψηλό πιστεύω εγώ απόλυτα, αλλά της κοινωνίας, θα ανέβει η κοινωνία, αυτή είναι η δική μου απάντηση σε όσα ανέφερες, που είναι η ωμή πραγματικότητα.''

ADVERTORIALS