Σε εξέλιξη οι εργασίες τοποθέτησης του νέου ταρτάν στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας

Σε εξέλιξη οι εργασίες τοποθέτησης του νέου ταρτάν στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες τοποθέτησης του νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν), στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο kosnews24, ο υπεύθυνος των δημοτικών σταδίων Στέργιος Χατζηστέργος, ξεκίνησε η δεύτερη φάση των εργασιών, η οποία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες  10 μέρες. Ακόμα δήλωσε οτι το έργο ανακατασκευής ξεκίνησε αρχές Αυγούστου με εργασίες αποξήλωσης και απομάκρυνσης του παλαιού ταρτάν, το οποίο είχε εκτεταμένες φθορές και είχε καταστεί επικίνδυνο για τη σωματική ασφάλεια των αθλούμενων. 

«Από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2Ο24 γίνονται οι εργασίες επίστρωσης των ειδικών κολλών και από την Κυριακή γίνεται η πρώτη επίστρωση» , δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηστέργος ενώ συμπλήρωσε «Οι εργασίες τοποθέτησης του ελαστικού τάπητα ταρτάν θα ολοκληρωθούν με τη γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου και μετά θα παραδοθεί στην αθλητιώσα νεολαία της Κω και σε όλους τους πολίτες.» 

Πρόκειται για ένα έργο αξίας 433.655,82 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%, με χρονική διάρκεια υλοποίησης πέντε (05) μήνες.Η έκταση του στίβου είναι 5900τ.μ. και αποτελείται από έξι (6) περιμετρικούς διαδρόμους και οχτώ (8) διαδρόμους στην ευθεία διεξαγωγής των αγώνων ταχύτητας. Εκτός από την τοποθέτηση νέου τάπητα ταρτάν θα αντικατασταθούν και οι βαλβίδες του άλματος σε τριπλούν και σε μήκος.

ADVERTORIALS